De bedste ideer til en god bryllupstale

Categories

Hvordan man skriver en god tale til et bryllup

Ægteskab er en af ​​de mest betydningsfulde begivenheder i ens liv. At tage ansvar for den bedre halvdel, give engagement, opbygge en familie og holde kærligheden i live hele tiden er en sød udfordring. En god bryllupstale kan berolige sin partner på den første date og det skulle gerne være den følelse og indsats resten af ​​dit liv. Det er ikke kun tale til bruden/brudeparret foran hele familien, men et nyt løfte til din bedre halvdel. Så det forstås hvor vigtig talen til bryllup er for dig. Men nervøsiteten og den hektiske tidsplan kan være med til at skabe en usammenhængende tale når som helst. Derfor sagde kloge mennesker, at manglende forberedelse, forbereder sig på at fejle. Her i denne artikel finder du nogle praktiske og nemme at følge tips bryllup til at gøre dagen mindeværdig for alle.

Ideer til bryllupstale

Tale Tips til Gommen

Brudgommens tale er nok den vigtigste tale til brylluppet. Det er budskabet til hvorfor der overhovedet blev et bryllup, hvorfor parret lovede hinanden troskab for evigt, få styr på gommens tale.

Så efter at brudens far har givet dig ansvaret for bruden, er det op til dig at gøre stemningen munter og få bruden til at føle sig speciel. Forbered talen længe før selve bryllupsdagen.

Skriv stikord ned og forbered dig på at skrive en simpel og ikke for lang tale, se om du kan finde en rød tråd fx 3 store egenskaber ved bruden og skriv om dem efter indledningen. Husk de kærlige ord og husk at skriv tale i god tid, fr det er først når talen er færdig at du skal til at øve dig på den, for som man siger, øvelse gør mester. For med stikordene vil du ikke være nervøs og være i stand til at give publikum fuld opmærksomhed. Hvis det er muligt, skal du øve dig sammen med brudens far inden begivenheden. Det vil sikre, at du ikke overlapper mange linjer eller henvender dig ordentligt til alle i familien. Adresser bruden som fru med dit efternavn eller kærlighed. Damer føler sig specielle, når du viser dem lidt ret og meget kærlighed.

  • Tak hendes far eller den tidligere person for at give dig plads.
  • Gå derefter med en linje eller to om fremtiden.
  • Kærlighedshistorien så bliver det en perfekt bryllupsfortælling.

Så kommer bruden. Sig et par linjer, der udtrykker din lykke, taknemmelighed på en sådan måde at det kan bringe alle tårer frem. Måske venter alle på bryllupstalen fra forloveren eller brudepiger. De er de mennesker, der ved bedst om parret og historien om deres ægteskab, kærlighed og kamp.

Tips til bestman og brudepige

Best man også kalder forlover er ankeret i sin vens bryllup. Så de skal holde folk engagerede og få det sjovt. Nu er der tid til humor for alvor, gommens gode ven kender ham rigtig godt. Talen kan starte med en eller anden god historie og den måde gommen var i et tidligere liv. Du kan stille spørgsmål rundt for at få nogle bemærkninger. Brudepiger tale går normalt til bryllupstale til soester. Hvis bruden ikke har søstre, er det næste sted for de bedste venner og fætre. Følg den bedste mands mønster, og tilføj et par ting alt efter dit forhold.

Forberedelse af bryllupstale

Lad jers toastmaster finde ud af hvordan talerækken skal være han er trods alt valgt for at aflaste jer og fordi det er en person som i stoler på til opgaven. Nogle synes måske, at taler er kedelige og bedre at holde det til sidst, derfor lad toastmasteren afgøre hvordan det skal være. Men det er en vigtig begivenhed for parret og familien. Ved slutningen vil de fleste mennesker forlade eller drikke for meget for overhovedet at lytte til noget. Desuden, hvis du er vært for et stort bryllupsfest, skal du sørge for at bruge en mikrofon til at holde talen med hvis det er nødvendigt, det er vigtigt at alle kan høre hvad du siger hvis man skal fange alles opmærksomhed. Hvis du bruger PowerPoint-præsentation eller en sådan avanceret IT til at vise en video eller sådan, skal du prøve inden begivenheden. Lad ikke en teknisk fejl ødelægge din store dag.

Recent Stories